Mobile Team - By Akram
اهـلا وسـهـلا بـكــ
هـذه الـرســالـه تـفـيـد بـأنـك غـيـر مـسـجـل
فـى حـالـه كـونـك احـد أعـضـائـنـا فـلـتـتـفـضـل بـتـسـجـيـل دخـولـك
وفـى حـالـه كـونـك احـد زوارنـا فـسـوف نـتـشـرف بـتـسجـيلك فـى مـنـتـدانـا
مـع تـحـيـات أداره الـمـنـتــدى

Mobile Team - By Akram

افلام عربى - افلام اجنبى - اغانى - العاب - برامج - موبايل
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 جلاش باللحمة المفرومة ....على طريقتى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر



مُساهمةموضوع: جلاش باللحمة المفرومة ....على طريقتى   6/8/2009, 2:53 pm



بجد طريقة سهلة ولذيذة.........شوفى معايا المقادير:

-لفة من الجلاش

- لحمة مفرومة معصجة

خضار مثل ( فلفل رومى الوان - بصل - بهارات )

-الطريقة
نضع نصف الجلاش بالصينية المدهونه بالزيت
ثم نضع عليها اللحم المفروم
ويجب علينا تحضير الخضار بالطريقة الاتيه
نضع قليل من الزيت على النار ونقطع عليها بصلة نقطعها رفيع حتى تحمر ونضع عليها الفلفل الالوان
المقطع حتى يذبل ونتبله بالملح والفلفل والكمون والشطةحسب الرغبه
ثم نتركها لتبرد ثم توضع على اللحمة المفرومه
ثم نغطى بباقى الجلاش ثم تقطعيه الى مكعبات او معينات حسب الرغبه ثم يسقى بالزبدة او السمنة السائحة ثم يوضع فى الفرن حتى يحمر قليلا

المقادير التى توضع على الوجه عبارة عن
كوب من الحليب + 2 بيضة
يضربوا مع بعض جيدا ويوضع هذا الخليط اى وجه الجلاش بعد ان يحمر قليلا وقبل خروجهامن الفرن ثم تتركهامرة اخرى حتى تحمر خالص ونخرجها

جربى الطريقة دى بجد هتعجبكم انا جوزى بيموت فيها




عدل سابقا من قبل nana في 8/8/2009, 3:18 am عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
رجل المستحيل
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 98
نقاط : 253
تاريخ التسجيل : 15/07/2009
العمر : 30

مُساهمةموضوع: رد: جلاش باللحمة المفرومة ....على طريقتى   7/8/2009, 2:36 am

ياسلام ياسلام
الجلاش باللحمه ده من الاكلات اللى بحبها اوى
تسلم ايديكى وبجد موضوع حلو اوى اوى
مستنين بقى اكلات احلى واحلى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mobile-team.ibda3.org
 
جلاش باللحمة المفرومة ....على طريقتى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Mobile Team - By Akram :: مـنـتـــدى الـمـــرأه والـطـفـــل :: الـمـطـبـــــخ وأشـهــــى الاكـــــلات-
انتقل الى: